18.07.2018

Temmuz Ayı İlçe Müftüleri Toplantısı

Temmuz ayı İlçe Müftüleri Toplantısı İl Müftülüğünde yapıldı. Toplantıya İlçe Müftülerinin yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen ÖZEN, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa ÖZDEMİR ve ESİMDER Başkanı Av. Mustafa ÖZKAN’ da katıldı.

Toplantının ana gündemini 4-6 yaş Kur’an Kursları oluşturdu. 4-6 yaş Kur’an Kurslarının sayısının artırılması, Yaz Kur’an Kursları öğrencileri arası yarışmalar, Kurban Hizmetleri ve Vekâletle Kurban konuları, yardım konuları ve 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi günü anma programlarının değerlendirmesi yapıldı.

Ayrıca Alpu İlçe Müftüsü iken, Kocaeli Körfez İlçe Müftülüğüne atanan Sabri BAĞCI’ da mesai arkadaşları ile vedalaşırken, 2018 hac sezonunda Kafile Başkanlığı ve İrşat görevi için Kutsal topraklara gidecek olan Müftü Yardımcıları ve İlçe Müftüleri de vedalaşarak helallik istediler.