09.10.2018

Şehit Serdar EGE Kur’an Kursu Dualarla Hizmete Açıldı

Eskişehir İli Tepebaşı İlçe Müftülüğüne Bağlı Şehit Serdar EGE 4-6 Yaş Kur’an Kursu dualarla hizmete açıldı.

Açılışta konuşma yapan İl Müftüsü Bekir GEREK; geleceğimizin teminatı çocuklarımız için açılan 4 – 6 yaş Kur’an Kursları her geçen gün artarak devam ediyor. Çocuklarımıza yapılan hizmet, geleceğimize yapılmış yatırım demektir. Eskişehir Müftülüğü olarak geleceğimizi inşa etmeye devam edeceğiz.” dedi.

Dinin küçük yaşta ve doğru kaynaktan öğrenilmesinin üzerinde duran İl Müftüsü Bekir GEREK, geçmişte öğrenilen bu doğru bilgilerin gelecekteki dini hayatımızın temellerini oluşturacağını ve bize hayatımız boyunca yön vereceğini anlattı.

Şehit Serdar EGE Kur’an Kursunun Açılışına İl Müftüsü Bekir GEREK, Şehit Serdar EGE’ nin eşi ve çocukları, Tepebaşı İlçe Müftüsü Gafur YILDIRIM, üst düzey yetkililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.