03.11.2016

İL MÜFTÜLÜĞÜ 2017 YILI EYLEM PLANI

Diyanet İşleri Başkanlığınca yürütülen hizmetlerin etkinlik ve verimliliğini artırmak amacıyla, ilçe müftülükleri de dahil edilerek, İl Müftülüğümüz tarafından, halkımızı din konusunda aydınlatacak dini ihtiyaçlarının karşılanmasına, çalışmaların daha aktif, başarılı ve ölçülebilir olmasına katkı sağlayacak, Başkanlığımızın misyon ve vizyonuna uygun birlik, beraberlik, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularının güçlenmesinde etkili olacak faaliyetler ile sosyal ve kültürel ağırlıklı etkinliklerin yer alacağı, Başkanlığımızın stratejik planına uygun olarak 2017 yılı eylem planı hazırlanmıştır.

Hazırlık safhasında ilk önce 2017 yılı eylem planı hazırlama komisyonu teşekkül ettirilmiş ve İl Müftü Yardımcısı Orhan TOSUN başkanlığında 26.10.2016 Çarşamba günü İl Müftülüğü seminer salonunda teklifler tek tek ele alınıp görüşülmüş ve gerekli düzeltmeler yapılmış, ilçe müftüleriyle yapılacak toplantıda değerlendirmek üzere taslak metin hazırlanmıştır.

İl Müftü Vekilinin Dilaver ŞAHİN’ in başkanlığında, ilçe müftülerinin katılımıyla 02.11.2016 Çarşamba günü yapılan toplantıda da  “İl Müftülüğü 2017 Yılı Eylem Planı” son şeklini almıştır.