07.12.2016

KUR’AN KURSU ÖĞRETİCİLERİ KAHVALTIDA BULUŞTU

Öğretmenler günü dolayısıyla, personelimiz arasında tanışma, kaynaşma, bilgi ve tecrübe paylaşımına katkı sağlaması amaçlanarak hazırlanan ve bu yıl 3.sü düzenlenen “Öğretmenler Günü” kahvaltı programı öğretmenevinde gerçekleştirildi.  Programa İl Müftü Vekili Dilaver ŞAHİN, İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri, Şube Müdürleri, merkez ve taşra ilçe müftülüklerine bağlı Kur’an Kurslarında hizmet veren Kur'an Kursu öğreticileri katıldı. Program Ziyapaşa Kur'an kursu öğreticisi Cengiz KARA' nın Kur'an-ı kerim tilavetiyle başladı.  Bayan Kur'an kursu öğreticileri adına Tepebaşı Yayla Camii Kur'an kursu öğreticisi Ayşe SARIYERLİOĞLU ve erkek Kur'an kursu öğreticileri adına Odunpazarı Şehit Abdülkerim Kuran kursu yöneticisi M. Sıddık AY tecrübe paylaşımında bulundu. Program Eskişehir İl Müftü Vekili Dilaver ŞAHİN' in günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla sona erdi. Programa katılan Kur'an kursu öğreticileri programdan duydukları memnuniyeti belirterek, programın her sene olmasını istediler.

Programda, Odunpazarı müftülüğünün organizesinde yapılan ve yakın bir zamanda açılacak olan Odunpazarı  Yatılı Hafızlık Kuran Kursunun tanıtımı da yapıldı.