20.02.2017

İl Müftüsü Bekir GEREK Anadolu Üniversitesinde

İl Müftüsü Bekir GEREK Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne nezaket ziyaretinde bulundu.

İl Müftüsü Bekir GEREK Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci GÜNDOĞAN’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaret öncesi İl Müftüsü Bekir GEREK Anadolu Üniversitesi Camii’nde  Cuma vaazı yaptı. Vaazdan sonra beraberinde İl Müftü Yrd. Şerife Hanım ALTUNER ve Tepebaşı İlçe Müftüsü Faruk TUT ile birlikte Rektör Prof. Dr. Naci GÜNDOĞAN’ı makamında nezaket ziyaretinde bulundu. Prof. Dr. GÜNDOĞAN; 35.000 örgün ve 1,5 Milyon Açıktan eğitim gören öğrencilerinin bulunduğunu ve Türkiye’nin köklü üniversitelerinden biri olduklarını belirterek Üniversite hakkında bilgi verdi.

İl Müftüsü Bekir GEREK’te ilme ve bilimsel çalışmalara önem verdiklerini müftülük hizmetlerinin yürütülmesinde bilimsel çalışmaları dikkate aldığını belirterek ilgili alanlarla ilgili Anadolu Üniversitesi ve öğretim üyelerinden istifade edeceklerini belirtti. Başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.