24.04.2017

Hacı Süleyman Çakır Huzur Evine Kutlu Doğum Ziyareti

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde İl Müftümüz Bekir GEREK' in başkanlığında Hacı Süleyman ÇAKIR Huzur evine ziyarette bulunuldu ve program gerçekleştirildi. İl Müftüsü ziyarette yaptığı konuşmada yaşlılarımızın bizler için bir rahmet olduğunu sizlere ne kadar iyi hizmet yaparsak hürmet ve saygıda bulunursak Rabbimiz tarafından bizim için rahmet olacağını belirterek sevgi ve rahmet Peygamberinin doğumu vesilesiyle kendilerini ziyaret ettiklerini belirtti. Ziyarette Neşet KAPLAN, Mustafa DOĞAN, Selahattin AKARSOY ve K.K.Ö Hilmi ÜNÜGÜR önce Kur’an okuyarak birbirinden güzel ilahiler söylediler. Duygulu anlar yaşanılan programda yaşlılara birer gül takdim edildi ve huzur evi sakinleri ziyaretten ve programdan duydukları yüksek memnuniyeti ifade ettiler.