17.07.2017

T.C.
ESKİŞEHİR VALİLİĞİ
İl Müftülüğü
Sayı    : 95336683-090-1821                                                                                              18/07/2017
Konu   :Sınav ilanı

İ  L  A  N

İlgi       :Eskişehir Valiliğinin 02.02.2017 tarihli ve 77 sayılı onayı.

İlimiz İlçe Müftülüklerinde münhal bulunan ve aşağıda belirtilen kadrolara sınavla naklen atama yapılacaktır.
      1-Aşçı olarak atanabilmek için
   a) En az lise veya dengi okul mezunu olmak (Halen Aşçı kadrosunda  çalışanlarda bu şart aranmaz),
   b) Milli Eğitim Bakanlığından onaylı sertifika sahibi olmak,
   c) Yapılacak sözlü sınavda başarılı olmak

2-Hizmetli olarak atanabilmek için:
     a) En az lise veya dengi okul mezunu olmak (Halen hizmetli kadrosunda çalışanlarda bu şart aranmaz)
     b) İl içi ve il dışı naklen atanma sürelerini doldurmuş olmak.(Hizmetli kadrosunda çalışanlar için)
     c) Yapılacak sözlü sınavda başarılı olmak şartı aranacaktır.

3-Bekçi olarak atanabilmek için:
     a) En az lise veya dengi okul mezunu olmak.
     b) İl içi ve il dışı naklen atanma sürelerini doldurmuş olmak.
     c) Yapılacak sözlü sınavda başarılı olmak şartı aranacaktır.

Sınava katılmak isteyenler dilekçe ve ekleri (Hizmet cetveli, Aşçılık Sertifikası ) ile 31.07.2017 tarihi mesai bitimine kadar İlimiz Müftülüğüne müracaat edeceklerdir. Birden fazla ilçeye müracaat kabul edilmeyecektir.
    Mülakata katılacak adaylar 01.08.2017 tarihinde saat 08.30’da İlimiz Müftülüğü binasında hazır bulunacaklardır.
İlan olunur.  17/07/2017
                                                                                                                                 (İMZA)
                                                                                                     Bekir GEREK
    Vali a.
 İl Müftüsü

S. NO
SINIFI
UNVANI
 İLÇESİ
KADRONUN BULUNDUĞU YER
Hizmetli
 Günyüzü
Müftülük
Hizmetli
Ziyapaşa Erkek K.K.
Aşçı
 Odunpazarı
Merkez Bölge Yatılı Erkek K.K.
Bekçi
 Odunpazarı
Merkez Bölge Yatılı Erkek K.K.