22.03.2018

Sayı    : 95336683-090-
Konu   :Sınav ilanı

İ  L  A  N

İlgi      :Eskişehir Valiliğinin 02.02.2017 tarihli ve 77 sayılı onayı.

İlimiz İlçe Müftülüklerinde münhal bulunan ve aşağıda belirtilen kadrolara sınavla naklen atama yapılacaktır.
      1-Aşçı olarak atanabilmek için
    a)   En az lise veya dengi okul mezunu olmak (Halen Aşçı kadrosunda çalışanlarda bu şart aranmaz),
      b)   Milli Eğitim Bakanlığından onaylı sertifika sahibi olmak,
      c)   Yapılacak sözlü sınavda başarılı olmak

2-Hizmetli olarak atanabilmek için:
  1. En az lise veya dengi okul mezunu olmak (Halen hizmetli kadrosunda çalışanlarda bu şart aranmaz)

2. İl içi ve il dışı naklen atanma sürelerini doldurmuş olmak.(Hizmetli kadrosunda çalışanlar için)
       c)  Yapılacak sözlü sınavda başarılı olmak şartı aranacaktır.

Sınava katılmak isteyenler dilekçe ve ekleri (Hizmet cetveli, Aşçılık Sertifikası ) ile 09.04.2018 tarihi mesai bitimine kadar İlimiz Müftülüğüne müracaat edeceklerdir. Birden fazla ilçeye müracaat kabul edilmeyecektir.
Mülakata katılacak adaylar 10.04.2018 tarihinde saat 08.30’da İlimiz Müftülüğü binasında hazır bulunacaklardır.
İlan olunur. 23.03.2018

Bekir GEREK
            Vali a.
      İl Müftüsü

S. NO
SINIFI
UNVANI
 İLÇESİ
KADRONUN BULUNDUĞU YER
Aşçı
 Odunpazarı
Merkez Bölge Yatılı Erkek K.K.
Hizmetli
 Çifteler