25.05.2018

Osmangazi Üniversitesinde İftar Programları Coşkuyla Devam Ediyor

İl ve İlçe müftülüklerimizin organizesinde Osmangazi Üniversitesinde düzenlenen iftar programları coşkuyla devam diyor.

İftar Programları Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal ŞENOCAK ve beraberindeki YÖK yönetim kurulu üyeleri katıldılar.

İl Müftüsü Bekir GEREK Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal ŞENOCAK’ a üniversitede iftar için kapılarını açmalarını ve yer tahsisi etmelerinden dolayı teşekkür etti. Öğrencilere de bu iftar sofralarının Müftülüğün değil Eskişehir’in iftar sofraları olduğunu belirterek Müftülük olarak biz sadece organizasyon yapıyoruz diyerek Eskişehir’ li hayırseverlere teşekkür etti.

Rektör ŞENOCAK ise öğrenciler ile birlikte iftar etmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek iftar organizasyonundan dolayı İl Müftüsü Bekir GEREK’ e teşekkür etti.