09.07.2018

Hac Organizasyonunda Görev Alacak Personel İle Toplantı Yapıldı

Eskişehir İl Müftülüğü 2018 yılı hac organizasyonunda görev alacak kafile başkanları, din görevlileri, bayan irşat ekibi ekiplerinde görev alacak personel ile toplantı yaptı.

Toplantı da konuşma yapan İl Müftüsü Bekir GEREK; Yüce Rabbimiz bulunduğumuz görev itibari ile hacılara hizmet etme gibi bir görevi lütfettiğini hatırlatarak bu görevi eksiksiz ve kusursuz bir şekilde yapmanın önemini anlattı.

İnsanların artık ülkemizde yıllarca bekleyerek ömründe bir defa hacca gidebildiklerini, bu insanlara vereceğimiz her türlü hizmette eksik, kusur olmaması gerektiğini vurgulayarak bunun içinde ilimiz hazırlıklarımızı tamamlayarak onlara güler yüz ve tatlı dil ve sabırla arzu ettikleri hizmetleri vermeye çalışalım.

Bilgilendirmenin yanında hacca niçin gittiklerini ve hikmetlerini anlatmaya gönül dünyalarında büyük değişiklikler meydana getirmek, bir ömür boyu hacda ki kazanımlarını yaşama konusunda gerekli motivasyon ve duyguyu verelim dedi.

Hac dönüşü müftülük olarak hacılar arasında memnuniyet anketi yapılacağını belirterek herkesi bu konuda iyi hizmet etmeye davet etti.