16.07.2018

Anadolu Üniversitesi'nde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ve Anma Programı düzenlendi

“Anadolu Üniversitesi 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ve Anma Programı”, 13 Temmuz Cuma günü Öğrenci Merkezi Salon 2016’da gerçekleştirildi. Programa; Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, İl Müftüsü Bekir GEREK, rektör yardımcıları, şehir protokolü ve çok sayıda davetli katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, Anadolu Üniversitesi Camii İmam Hatibi Salih Koçyiğit’in Kuran-ı Kerim Tilaveti ve Eskişehir İl Müftüsü Bekir Gerek’ in 15 Temmuz Şehitleri anısına okuduğu dua ile devam etti.

Rektör Prof. Dr. Naci Gündoğan’ın konuşmasının ardından darbe girişiminin konu alındığı sinevizyon gösterimi gerçekleştirildi.