06.08.2018

Kabe ve Ravza Yolcularını Uğurlamaya Devam Ediyoruz

Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonu ile Hac ibadetini yerine getirmek üzere 178 kişiden oluşan Eskişehir 2. Kafilemiz 05.08.2018 günü kutsal beldelere hareket etti.

Eskişehir Hasan Polatkan Havalimanında düzenlenen uğurlama programında Din Görevlisi Mehmet Ali Koca ve Mehmet Özden’in Kur’an-ı Kerim tilaveti, ilahi ve kaside okumalarının ardından Kafile Başkanı Beylikova İlçe Müftümüz Yusuf SAVURAN 173 hacı adaylarının, 1 kadın irşat görevlisi, 4 grup din görevlisi ile kendilerine emanet olduğunu, kutsal beldelerin manevi ikliminden azami derecede istifade ederek mebrur bir hac ile geri dönmeyi ümit ettiklerini, ayrıca Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Osman TIRAŞCI hocamızın hacı adayları ve yakınlarına selamlarının olduğunu belirtti.

İl Müftülüğümüz Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürü Mustafa BİLTÜNKÜ’ nün hem umre hem de hac zamanından kabe ve ravza sevdalılarına yardımcı olan havalimanı, emniyet, sağlık, hac ve umre büro personeline teşekkür ettiği konuşmasnının ardından yaptığı dua ile hacılarımız 16:00' da Mekke’ye uğurlandı.

Hafta sonu olmasının da etkisi ile uğurlamaya gelen çok sayıda vatandaşımızın hac heyecanı içinde olduğu gözlendi.