05.10.2018

İl Müftüsünden Din Hizmetine Adanmış Ömürler Konulu Konferans

Eskişehir İl Müftüsü Bekir GEREK, Camiler Haftası Münasebetiyle Sarıcakaya ve Mihalgazi görevlilerine yönelik “Din Hizmetine Adanmış Ömürler” konulu konferans verdi.

İl Müftüsü Bekir GEREK yapmış olduğu konuşmada; bu yılki Camiler ve Din Görevlileri haftasının teması olan “ Din Hizmetine Adanmış Ömürler” adı altında Başta Eskişehir’ de Kıraat ilmini öğreten Kurra Hafız Mehmet SARICAOĞLU olmak üzere birçok din hizmetine emeği geçmiş önemli şahsiyetlerin hayatlarından kesitler sundu.

Cami ve mihrabın bekçisi olan, çocuklarımıza Kur’an öğreten ve hayatın her karesinde görev alan, öncelikle din gönüllüsü sonrasında din görevlisi ve Kur’an Öğreticisi olan görevlileri tebrik etti ve ömrü din hizmetine adamışlığın hayatımızı anlamlandıracağını ve üstlendiğimiz görevi en güzel şekilde yerine getireceğimizi belirtti.

İl Müftüsü Bekir GEREK, Sarıcakaya İlçe Müftüsü Ahmet KANATLI ile birlikte Sarıcakaya Kaymakamı Mustafa Nevzat MERCAN’ ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.