05.10.2018

Eskişehir Sarıcakaya Gençliği Diyanete Emanet

Diyanet İşleri Başkanlığımızın gençlik çalışmalarının programlı bir şekilde yürütülmesine katkı sağlamak amacıyla il ve ilçelerde açmayı planladığı “Diyanet Gençlik Çalışma Merkezleri” hızla çoğalıyor.

Eskişehir İli Sarıcakaya İlçesinde Hizmete açılan “Diyanet Gençlik Çalışma Merkezi” nin açılışını yapan İl Müftüsü Bekir GEREK; gençlere sunulan bu hizmetin Türkiye’ nin her yerinde hayata geçirileceğini, gençlerin doğru dini öğrenmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Bu çalışma merkezlerinde gençler için yapılacak çalışmalar ve eğitim programlarından da bahseden İl Müftüsü Bekir GEREK; gençlerin ders saatleri dışında da uğrayabilecekleri mekanlar halinde olacağını açıkladı ve merkezin yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti.