07.10.2018

İl Müftüsü Bekir GEREK Sivrihisar ve Günyüzü Personeli ile Konferansta Buluştu

İl Müftüsü Bekir GEREK, Camiler ve Din Görevlileri Haftası Dolayısıyla “Din Hizmetine Adanmış Ömürler” konulu konferansa katılmak üzere Sivrihisar’ a gitti.

Sivrihisar ve Günyüzü personelinin hazır bulunduğu konferansta konuşma yapan İl Müftüsü Bekir GEREK; bu seneki camiler haftası temasının bütün din görevlileri için örnek olacak, Ömrünü din hizmetine adayan önemli din adamlarının hayat hikayelerinden kesitler aktardı.

Geçmişten günümüze kadar cami ve din hizmetlerinin yürütülmesinde gösterilen fedakarlıklar ve zorluklardan bahseden İl Müftüsü Bekir GEREK, bundan sonra da bayrağı teslim aldığımız şekliyle gelecek nesillere aktarmamız gerektiğini belirtti. Din görevlisinin kendisini gelişen dünya şartlarına ve teknolojiye göre ayarlamasını ve yaşantıları ile bugün bile adından söz ettiren önemli şahsiyetlerin yolundan gitmemiz gerektiğini söyledi.