02.03.2018

İl Müftümüz Bekir GEREK Mükrime Hatun Kız Öğrenci Yurdunda Konferans Verdi

İl Müftümüz Bekir GEREK Kredi Yurtlar Kurumuna bağlı Mükrime Hatun Kız Öğrenci Yurdunda “Değerlerimiz, Gençlerimiz ve Güzel Ahlakımız” konulu bir konferans verdi.

Öğrencilerle yapılan buluşmaya İl Müftü Yardımcısı Şerife Hanım ALTUNER, İl Vaizi Hacer TİFTİK, Mükrime Hatun Öğrenci Yurdu Müdürü Menekşe UĞUR, Hacı Havva Camii Müezzin Kayyımı Murat OYKUN, Manevi Rehber Rukiye Betül ERYILDIZ ve öğrenciler katıldı.

İl Müftüsü Bekir GEREK vermiş olduğu konferansta;  gençlerin en büyük değerimiz olduğunu vurgulayarak geleceğe ümitle bakmak istiyorsak gençlik dönemimizi iyi değerlenmemiz gerekiyor dedi. İl Müftüsü Bekir GEREK; bunun için gençlerimizin ilimle, irfanla, ismetle zamanını değerlendirmesi gerektiğini, uyuşturucu madde bağımlılığı, alkol, internet bağımlılığı gibi tuzaklara karşı uyanık olması gerektiğini belirterek ahlaki değerlere, manevi ve milli hayatımıza da önem vermeliyiz dedi. Gençleri önemsediklerini, gençlerin bilgi ve teknolojik donanımlı olarak yetişmesi kadar, ahlaki, manevi ve milli değerlerle donanımlı olarak da yetişmesinin önemini vurguladı. İbadetle yetişen gencin kıyamet gününde Rabbimizin arşının himayesinde olacağını belirtti.

Program sonunda öğrencilere ikram yapıldı ve Başkanlığımız yayınlarından kitaplar hediye edildi.