10.03.2018

İl Müftülüğü Heyetinden Diyanet İşleri Başkanlığına Ziyaret

İl Müftüsü Bekir GEREK başkanlığında İl Müftü Yardımcısı İbrahim ÇAYIR, Odunpazarı İlçe Müftüsü Burhan ÇAKIR ve Tepebaşı İlçe Müftüsü Gafur YILDIRIM’ dan oluşan heyet, Diyanet İşleri Başkan Yardımcılığına atanan Prof. Dr. Ramazan MUSLU’ yu, Diyanet İşleri Başkan Yardımcılığına atanan Burhan İŞLİYEN’ i, Din Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin ALBAYRAK’ ı, Diyanet Atama 1 Daire Başkanı Dursun Ali COŞKUN’ u, Diyanet Dini Yayınlar Genel Müdürü Dr. Fatih KURT’ u, Diyanet Atama 2 Daire Başkanı Akif PUSMAZ’ ı, Disiplin Değerlendirme Daire Başkanı Sedat KOCAGİL’ i, Diyanet Bütçe Performans Daire Başkanı Dr. Muhammed Ali ASAR’ ı, Diyanet İrşat Hizmetleri Daire Başkanı Neşet BODUR’ u, Diyanet Yaygın Din Eğitimi Daire Başkanı Saliha BİLGİÇ’ i makamlarında ziyaret ederek hayırlı olsun dualarında bulundular. Ziyaret esnasında Müftülük çalışmaları hakkında bilgiler sundular.