31.03.2018

Atama 1 Daire Başkanı Dursun Ali COŞKUN’ dan Valimiz Özdemir ÇAKACAK ve İl Müftümüze Ziyaret

İlimizde Çanakkale zaferi ve Şehitlik üzerine konferans vermek üzere gelen Diyanet İşleri Başkanlığı Atama 1 Daire Başkanı Dursun Ali COŞKUN, İl Müftümüz Bekir GEREK ile birlikte Valimiz Özdemir ÇAKACAK’ ı makamında ziyaret etti.  Bir süre sohbet ederek Mersin’ de birlikte çalıştıkları güzel günleri yad ettiler.

Daha sonra Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci GÜNDOĞAN’ ı makamında ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler.

Atama 1 Daire Başkanı İl Müftüsü Bekir GEREK’ i de makamında ziyaret ederek Diyanet İşleri Başkanlığının çalışmaları hakkında sohbet yaptılar. Ziyarette İl Müftü Yardımcıları ve İlçe Müftüleri de hazır bulundular.

İl Müftüsü Bekir GEREK ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Dursun Ali COŞKUN’ da İl Müftüsü Bekir GEREK’ in çalışmalarını Diyanet İşleri Başkanlığında yakinen takip ettiğini ve başarılı çalışmalarından dolayı memnun olduğunu ifade ederek İl Müftüsüne ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. İldeki kolektif ve İlçe Müftülükleri ile birlikte gönül birliği yaparak çalışmalarından dolayı memnuniyetini dile getirdi.