06.04.2018

İl Müftümüz KYK Yurtlarındaki Konferanslarına Yunus Emre Yurdunda Devam Etti

İl Müftümüz Bekir GEREK, KYK Yurtlarında seri olarak vermiş olduğu konferanslarına Yunus Emre Yurdunda devam etti.

Konferansında öncelikle 3 aylar üzerinde duran İl Müftüsü Bekir GEREK, Miraç gecesinde Peygamberimiz bize namazı hediye getirdi ve Müminin miracının namaz olduğunu belirtti. Yine bu gecede sosyal hayatımızı düzenleyen ayetler inmiştir dedi.

İl Müftüsü Bekir GEREK, sosyal hayatı düzenleyen ahlaki değerlerin başında anne babaya saygı, yetim ve yoksullara yardım, harcama yaparken savurganlık yapmamak ve tutumlu olmak önemlidir dedi.

İl Müftüsü Bekir GEREK gençlere, çağı yakalamak için, eğitim alanımızda uzmanlaşmamız, iyi derecede yabancı dil ve bilgisayar bilgisine sahip olmamız gerekli dedi.

Program dua ve ikramla sona erdi.