07.04.2018

“Bir Su Kuyusu da Sen Yap” ve “Hediyem Kur’an Olsun” Projelerine Destek

İl Müftülüğü, Odunpazarı ve Tepebaşı İlçe Müftülükleri Türkiye Diyanet Vakfı Eskişehir Şubesi ile işbirliği yaparak, Türkiye Diyanet Vakfının “Bir su Kuyusu da Sen Yap” ve “Hediyem Kur’an Olsun” kampanyalarını ilimizde de başlattı.

Öncelikle 40 Odunpazarı ve 40 Tepebaşı Kur’an Kursuna kumbara koyarak bu faaliyet Kur’an Kursu Öğreticilerinin katılımları ile başlatıldı.

İl Müftüsü Bekir GEREK bu kampanyaya herkesin destek verebileceğini belirterek öncülük yapan Kur’an Kursu Öğreticilerine teşekkür etti.

Afrika’ da insanların içemeyeceği kadar gayri sıhhi sulardan insanların içmek zorunda kaldığını ve nice köylerde bir Kur’an’ın bile bulunmadığını belirterek her iki kampanyanın da çok önemli olduğuna dikkat çekti.