15.04.2018

18 Yaş Altı Kur’an-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma Yarışması İl Finali

18 Yaş Altı Kur’an-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma Yarışması İl Finali Eskişehir İl Müftülüğünde yapıldı.

Öğrenim gördükleri kurslarda birinci olarak finale katılmaya hak kazanan öğrencilerin hediyeleri İl Müftümüz Bekir GEREK tarafından verildi. Kız öğrencilerden Sahibül Vefa Kur’an Kursu Öğrencisi Emine Ceren YILMAZ 1., Hayme Hatun Kur’an Kursu Öğrencisi Safa DEMİR 2., Ramazan Afar Kur’an Kursu Öğrencisi Sümeyye ÇETİNKAYA’ da 3. oldu. Erkeklerde ise Odunpazarı Bölge Yatılı Hafızlık Kur’an Kursu Öğrencisi Şehit Yılmaz DURAL 1. oldu.

Yarışma sonrası 1. olanlara çeyrek altın, birincilik başarı belgesi ve kitap seti, ikinci ve üçüncü olanlara da başarı belgesi ve kitap seti hediye edildi.

Bu yarışmada derece alan öğrenciler, 27 Nisan’ da ilimizde yapılacak olan 18 Yaş Altı Kur’an-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma Yarışması Bölge Finalinde ilimizi temsil edecekler.

İl Müftümüz Bekir GEREK, yarışmaya katıldıklarından dolayı tebrik ederken, 27 Nisan’da yapılacak olan bölge finalinde başarılar diledi.