25.04.2018

18 Yaş Üstü Kur’an-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma Yarışması İl Finali

18 Yaş Üstü Kur’an-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma Yarışması İl Finali Erkekler kategorisi Eskişehir İl Müftülüğünde, Kadınlar kategorisi ise Çankaya Bölge Hafızlık Kur’an Kursunda yapıldı.

Öğrenim gördükleri kurslarda birinci olarak finale katılmaya hak kazanan kursiyerlerin hediyeleri İl Müftümüz Bekir GEREK, İl Müftü Yardımcımız Şerife Hanım ALTUNER ve Kadın İl Vaizlerimiz tarafından takdim edildi. Erkeklerde Kırka Mehmet Ali Efendi Kur’an Kursu Öğrencisi Önder HOŞ 1. oldu. Kadınlarda ise Kaşgarlı Mahmut Kur’an Kursu Öğrencisi Sevgi MAMAHAR 1., Mihalgazi Merkez Kur’an Kursu Öğrencisi Salime KOCABEY 2., Günyüzü Merkez Kur’an Kursu Öğrencisi Hacer ÇAKIR’ da 3. oldu.

Yarışma sonrası 1. olanlara çeyrek altın, birincilik başarı belgesi ve kitap seti, ikinci ve üçüncü olanlara da başarı belgesi ve kitap seti hediye edildi.

İl Müftümüz Bekir GEREK, yarışmaya katıldıklarından dolayı tebrik etti ve başarılarının devamın diledi.