04.05.2018

GENÇLER KUTSAL TOPRAKLARDA

Eskişehir İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü gençlerin bilgi, görgü, dini duygu ve motivasyonları artırmak amacıyla Anadolu Üniversitesi ve Osmangazi Üniversitesinde okuyan 118 genci umre ibadetlerini ifa etmek için kutsal topraklara götürdü.

Beytullah aşkıyla dolu öğrenciler orada Kâbe’ yi tavaf ettiler. Medine-i Münevvere’ de Peygamber Efendimizin yaşadığı yerleri ziyaret ettiler. Kur’an-ı Kerim’ in ilk defa nazil olduğu Hira mağarasına çıktılar. Uhud, Arafat ve ziyaret bölgelerini gezdikten sonra nihayet umrelerini yaparak döndüler.

Gençler bu umre ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek bu projenin devam etmesini istediler.

İl Müftülüğü olarak da gençlerimizin kendilerini ve umrelerini tebrik ediyoruz. Görevlilerimizi de bu güzel hizmetlerinden dolayı kutluyoruz.

Eskişehir İl Müftülüğü