31.05.2018

Diyanet İşleri Başkanlığı Özel İrşat Ekibi İlimizde

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 79 ilde özel irşat ekipleri vasıtasıyla “Ramazan Buluşmaları” gerçekleştirilmiştir.

Bu çerçevede Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı İdris BOZKURT ve Konya Selçuk Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürlüğü Eğitim Görevlisi Eşref GÖRGÜLÜ ilimize teşrif ettiler.

İl Müftümüz Bekir GEREK’i makamında ziyaret eden özel irşat ekibi öğle, Cuma ve teravih namazları öncesi değişik camilerde vaaz yapacaklar ve Televizyon kanallarında program icra edeceklerdir.

Ayrıca Gökmeydan Yatılı Kız Kur’an Kursu, Ziyapaşa Yatılı Erkek Kur’an Kursu, Sahibü’l- Vefa Yatılı Kız Kur’an Kurslarını ziyaret ederek hafızlık öğrencilerle buluşacaklar. Süleyman Çakır Huzurevini ziyaret ederek yaşlıları ziyaret edeceklerdir.

İftar programlarında ise STK’lar, Kurum amirleri, esnaf ve işadamları ve Üniversite öğrencileri ile bir araya geleceklerdir.

3 gün boyunca yoğun bir program icra edecek olan özel irşat ekibi Cumartesi günü ilimizden ayrılacaklardır.