06.06.2018

Kardeş Şehir Müftüleri Eskişehir' de İrşat Faaliyetinde Bulundu

2018 yılı Ramazan ayı kardeş şehir projesi kapsamında, ilimizde vaaz ve irşat faaliyetinde bulunmak üzere Bursa İl Müftüsü İzani TURAN, Bilecik İl Müftüsü Necati AKKUŞ, Afyonkarahisar İl Müftüsü Şükrü KABUKÇU, Kütahya Müftüsü Hüseyin HAZIRLAR, Kırıkkale İl Müftüsü Şahin YILDIRIM, Bilecik İl Müftü Yardımcısı Ahmet TOKGÖZ ve Bilecik Şube Müdürü Hüseyin AKSOY şehrimize geldiler.

Vaaz ve İrşat görevi için ilimizde bulunan kardeş şehir müftüleri ilimizdeki cemaatin camiye katılımlarının yüksek olduğunu ve bu durumun çok sevindirici olduğunu belirterek Eskişehir halkına ve kendilerini ağırlayan Eskişehir İl Müftüsü Bekir GEREK’ e teşekkür ettiler.

İl Müftüsü Bekir GEREK’ te kardeş şehir müftülerinin ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek hepsine ayrı ayrı teşekkür etti.