27.06.2018

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Burhan İŞLİYEN Eskişehir’ de

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Burhan İŞLİYEN ve Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Haydar BEKİROĞLU bir dizi organizasyonlara katılmak üzere Eskişehir’ e geldi.

İlk olarak Türkiye Diyanet Vakfı Eskişehir Şubesine gelen Başkan Yardımız ve Genel Müdürümüz TDV Eskişehir Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelerek yeni yapımı düşünülen hizmet binası ile ilgili görüşmeler yaptı.

Daha Sonra Eskişehir Valisi Özdemir ÇAKACAK’ ı makamında ziyaret etti. Vali ÇAKACAK ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Ardından İl Müftülüğünü ziyaret etti. Ziyarette İl Müftüsü Bekir GEREK tarafından müftülük çalışmaları ve projeleri ile ilgili birifing verildi. İl Müftülüğünü ziyaretinden sonra, Eskişehir Kur’an Eğitim Merkezini yerinde inceledi.

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Burhan İŞLİYEN ve Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Haydar BEKİROĞLU, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Kongre Merkezinde Din Görevlileri ve Kur’an Kursu öğreticileri ile buluştu.

Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Haydar BEKİROĞLU Yurt içi ve Yurt dışında yapımı tamamlanan ve inşaatı devam eden camiler hakkında bilgi verdi.

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Burhan İŞLİYEN ise yeni başlayan yaz Kur’an Kurslarının ve Din Hizmetlerinin önemi hakkında konuşma yaptı. Görevlilerin sorunlarını dinledi.

İl Müftüsü Bekir GEREK davetlerini kabul ederek Eskişehir’ i ziyaretlerinden dolayı Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Burhan İŞLİYEN ve Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Haydar BEKİROĞLU’ na teşekkür etti. Başkan Yardımız ve Genel Müdürümüz Eskişehir’ deki görüşmelerin ardından Ankara’ ya döndüler.