31.07.2018

Eskişehir’den İlk Hac Kafilesini Dualarla Uğurladık

Diyanet İşleri Başkanlığı Hac Organizasyonu ile Eskişehir’den hacca gidecek Eskişehir 1. Kafile Hasat Polatkan havalimanından dualarla uğurlandı.

Hasan Polatkan Hava Limanında hacılarımız için uğurlama programı tertip edildi. Kur’an-ı Kerim, ilahi, kaside, salat-ü selamın okunduğu programa çok sayıda hacı adayı yakınları ile İl Müftü Vekili Ziya ALBAYRAK katıldı.

İl Müftü Vekili Ziya ALBAYRAK yaptığı konuşmada; bu hac yolculuğunun hacılarımız ve yakınları için bulunmaz bir nimet ve hayatlarını milata dönüştürmeleri için iyi bir fırsat olduğunu vurguladı. Kafile Başkanı Ramazan KARAKAYA’nın yaptığı duanın ardından hacılarımız uğurlandı.

Kafile Başkanı Han ilçe Müftüsü Ramazan KARAKAYA sorumluluğunda Kadın irşat görevlisi Saliha ALTAN, Grup Din görevlileri Fatih ERİŞMİŞ,  Bilal OVALI, M. Ali SAVURAN, Yüksel KARACA ile birlikten toplam 175 kişiden oluşan Eskişehir 1. Kafile önce Cidde’ye, Kurban Bayramı sonrası da Medine’ye geçecek ve 08.09.2018 tarihinde Eskişehir'e döneceklerdir.

Eskişehir’den Kutsal Beldelere gidecek olan diğer iki kafilemiz 05-09.08.2018 tarihlerinde uğurlanacak.