01.10.2018

Diyanet Yayınları İndirimli Kitap Satış Satandı Açıldı

Eskişehir İl Müftülüğünce, Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Reşadiye Camii avlusunda indirimli kitap satışları standı açıldı.

Açılışa Vali Yardımcısı Akın AĞCA, İl Müftüsü Bekir GEREK, İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri, vatandaşlar ve çok sayıda görevli katıldı.

Vali Yardımcısı Akın AĞCA yaptığı konuşmada; ilk emri “OKU” olan bir dinin mensubu olarak çok okumalıyız dedi.

İl Müftüsü Bekir GEREK’ te yaptığı konuşmada; sahih dini bilgi sahibi olmanın inanç, ibadet ve ahlak hayatımızda, günlük hayatımızda çok önemli olduğunu vurgulayarak, bunu elde etmenin en güzel yolundan birinin de kitap okumak olduğunu dile getirdi. Diyanet yayınlarının bu fırsatı verdiğini belirterek, insanlarında eş, çocuk ve dostlarına vereceği en güzel hediyenin kitap olacağını ve hafta boyunca %25 indirimli kitap satışı yapılacağını söyleyen İl Müftüsü Bekir GEREK; bu fırsatın kaçırılmaması gerektiğini söyledi.