05.10.2018

İl Sağlık Müdürlüğünden İl Müftülüğüne Ziyaret

Eskişehir İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur BİLGE, beraberindeki heyet ile beraber, Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İl Müftüsü Bekir GEREK’ i makamında ziyaret ederek İl Müftüsü nezdinde tüm din görevlilerinin haftasını tebrik etti. Ziyaret anısına bir buket çiçek ve tablo hediye etti.

İl Müftüsü Bekir GEREK’ te Müftü yardımcıları ve Şube Müdürlerinin de hazır bulunduğu karşılamada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti. Bu ziyareti çok anlamlı ve özel buluyoruz. Müftülük olarak toplumun tüm katmanları ile buluşmayı, kaynaşmayı ve birlikte hizmetler yapmayı önemsiyoruz. Sağlık İl Müdürlüğü ile de bu bağlamda birlikte güzel hizmetler yaptıklarını belirtti. Ziyaret anısına misafirlere kitap hediye etti.