09.10.2018

Eskişehir Müftülüğü Lisans ve Yüksek Lisans Bitiren Personelini Ödüllendirdi

Eskişehir Müftülüğü Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle, görev yaparken aynı zamanda Açık Öğretim veya İlitama devam ederek değişik branşlarda lisansını tamamlayan toplam 45 personelini ve yüksek lisansını tamamlayan 5 personelini düzenlenen törenle ödüllendirdi.

Yüksek Lisansını tamamlayan personel Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Ramazan MUSLU’ nun elinden ödüllerini alırken, lisansını tamamlayan personel ise İl Müftüsü, İl Müftü Yardımcıları ve ve İlçe Müftülerinin elinden ödüllerini aldılar.

İl Müftüsü Bekir GEREK ödül töreninde yapmış olduğu konuşmada; görev yapan personelinin eğitim seviyesinin yükseltilmesine, bilgi birikimlerinin gelişmesine ve kendilerini geliştirmelerine büyük önem verdiklerini belirterek görevlileri teşvik ettiklerini söyledi. Lisans ve Yüksek Lisansı bitiren görevlileri tebrik etti.