14.03.2016

08 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ PROGRAMI

Eskişehir İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından 14 Mart 2016 günü 13.00-16.00 saatleri arasında “Dünya Kadınlar Günü” münasebetiyle Hasan Polatkan Kültür Merkezinde bir program düzenlendi. Çarşı Camii İmam-Hatibi Neşet KAPLAN’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ve İl Müftü Vekilimiz Orhan TOSUN’un açılış konuşması ile başlayan program, Başkanlığımızca hazırlanan “Suriyeli göçmenler” ve “Aile ve Dini Rehberlik Bürosu” filmlerinin gösterilmesi ile devam etti. Programda yer alan Kur’an Kursu Öğreticisi Saliha ALTAN ve öğrencilerinin işaret diliyle okuduğu kadın konulu şiirler beğeni topladı. Programın ana bölümünde ise Diyanet İşleri Uzmanı Doç. Dr. Zekiye DEMİR’in “Kadın olmak” konulu konferansı yer aldı. Program çiçek takdimi ile sona erdi.