19.03.2018

Cami Gençlik Buluşması Yapıldı

İl Müftülüğünün himayelerinde Odunpazarı ve Tepebaşı Müftülüklerinin katkıları,  Gençlik Koordinatörlerinin ve Türkiye Diyanet Vakfı İyilik Evlerinin hamilerinin koordinesinde Anadolu Nasrettin Hoca Camiinde Cami Gençlik Buluşması yapıldı.

Cami Gençlik Buluşmasına İl Müftüsü Bekir GEREK, İl Müftü Yardımcıları Dilaver ŞAHİN, Şerife Hanım ALTUNER, TDV Şube Yöneticisi Serkan BAYRAM, Vaizler, Gençlik Koordinatörleri ve Üniversite öğrencileri katıldı.

Programa Osmangazi Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kamil SARITAŞ konuşmacı olarak katılarak 18 Mart Çanakkale Zafer ve Şehitlik üzerine konuşma yaptı. Hacı Havva Camii Müezzin Kayyımı Murat OYKUN ise Ney dinletisi yaptı. Program sonunda katılımcılara ikramda bulunuldu.