21.03.2018

İl Müftümüz Kur’an Kursu Öğrencilerine Konferans Verdi

İl Müftümüz Bekir GEREK, Kur’an Kursu Öğrencilerine yönelik Mahmut Sami Ramazanoğlu Camii Salonunda konferans verdi.

Konferansta Üç Ayların fazileti üzerinde duran İl Müftüsü Bekir GEREK, Recep ayında Regaib ve Miraç kandili, Şaban ayında Berat Kandili ve Ramazan ayında ise 1000 aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi olduğunu, ayrıca farz olan oruç ve teravih namazının bu ayda ifa edildiğini ve Kur’an’ ın bu ayda indiğini vurgulayarak, Üç Aylar tam bir Rahmet ve Fazilet ayıdır dedi.

Ramazanı karşılama anlamında oruç tutalım, daha çok nefis muhasebesi yapalım, Kur’an’a sarılalım ve ahirette beratımızı sağlayacak ibadetlere yoğunlaşalım dedi.

Konferansta ayrıca Yeşilay Şube Başkanı Dr. Sıtkı KARACA’ da bağımlılık üzerine konferans vererek, aile içi iletişim, bağımlılıkla mücadele konusunda izahatlar yaptı.

Öğrenciler ise büyük bir ilgiyle izledikleri konferansların devamlı olması temennisinde bulundular.