28.03.2018

İlçe Müftüleri Toplantısı İl Müftümüzün Başkanlığında Mahmudiye’ de Yapıldı

Mart ayı İlçe Müftüleri Toplantısı Mahmudiye’ de yapıldı. Toplantıda 34. İl Müftüleri İstişare Toplantısında görüşülen konular detaylı bir şekilde paylaşılarak izah edildi, bunlarla ilgili yapılması gereken eylem planı kararlaştırıldı. Ayrıca gündemde bulunan Din Görevlileri ve Kur’an Kursu Öğreticileri arasındaki yarışmalar, 2018 yılı 2. Dönem 3 aylık vaaz-irşat programları görüşüldü.

Toplantıda konuşma yapan İl Müftüsü Bekir GEREK; Din Hizmetlerinin boşluk kabul etmeyeceğini, aksi takdirde boşluğu dini istismar eden yada başka türlü milletimize yönelik oyun ve hile peşinde olanların dolduracağını belirterek, İlçe Müftülerinin ve tüm görevlilerin görevlerini gönüllülük esasına göre, planlı, programlı ve verimli olarak yapmaları gerektiğini belirtti.

İl Müftüsü Bekir GEREK, Mahmudiye Diyanet Gençlik Çalışma Merkezinin hayata geçirilmesinden dolayı İlçe Müftüsü ve görevlilere teşekkür etti.

Program sonrasında Mahmudiye İlçe Kaymakamı Fatma Turhan KESER' i makamında ziyaret etti.