12.04.2018

Çifteler Din Görevlilerine Vaaz Kursu

Diyanet İşleri Başkanlığının yüz yüze vaaz becerilerine geliştirme kursu kapsamında İl Müftülüğümüzce Çifteler görevlilerine yönelik yüz yüze vaaz becerilerini geliştirme kursu düzenlendi.

Kursa 14 görevli katıldı. Kursun sonunda İl Müftüsü Bekir GEREK başkanlığında, İl Müftü Yardımcısı Şerife Hanım ALTUNER ve Rehber öğretici vaiz Akif AYKANAT tarafından din görevlilerinin vaaz sunumları dinlendi ve tüm görevliler başarılı bulundu.

İl Müftüsü Bekir GEREK; din görevlilerinin kendi camilerinde cemaate yönelik yüz yüze vaaz yapmalarının önemini vurgulayarak, bu kursların hizmette verimliliği, din gönüllüsü kardeşlerimizde de hizmet etme heyecanını artıracağını belirtti. Kursa katılımlarından ve başarılarından dolayı görevlileri tebrik etti.