29.04.2018

18 Yaş Altı Kur’an-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma Yarışması Bölge Finali

18 Yaş Altı Kur’an-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma Yarışması Bölge Finali Eskişehir Çankaya Bölge Hafızlık Kur’an Kursunda yapıldı.

Öğrenim gördükleri illerde 1. olarak bölge yarışmasına katılmaya hak kazanan öğrencilerin hediyeleri İl Müftü Yardımcımız Ziya ALBAYRAK, İslami İlimler Vakfı Müdürü Yunus METE, Beştepe Millet Cami Görevlisi Mustafa ORHAN, İl ve İlçe Vaizlerimiz tarafından takdim edildi.

Bölge Yarışmasına Ankara’ dan katılan Mushabcan IŞIK 1., Kırıkkale’ den Miraç DİNÇ 2., Çankırı’dan Yusuf WAZAN 3., Eskişehir’ den Şehit Yılmaz DURAL 4., Kızlarda ise Ankara’dan  Enise Berra ORHAN 1., Eskişehir’ den Emine Ceren YILMAZ 2., Kırıkkale’ den Rumeysa GEDİK 3. oldu.

Yarışmada dereceye giren tüm öğrencilere birer çeyrek altın, erkeklere gömlek, kızlara eşarp ve derece belgeleri verildi.

Türkiye genelindeki bölge birincileri 9-10 Mayıs 2018 tarihlerinde Diyanet İşleri Başkanlığında yapılacak olan Türkiye Finali ön elemesine katılacaklar.

İl Müftü Yardımcımız Ziya ALBAYRAK öğrencileri katılımlarından dolayı tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.