01.06.2018

Bölge Yatılı Hafızlık Kur’an Kursunda İftar Programı

Odunpazarı İlçe Müftülüğü’nce organize edilen Bölge Yatılı Hafızlık Kur’an Kursu’na Mushafları İnceleme Kıraat Kurulu Üyesi Yaşar ÇUHADAR, Odunpazarı Kaymakamı Cemal ŞAHİN, Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı İdris BOZKURT, İl Müftüsü Bekir GEREK ve Konya Selçuk Dini Yüksek İhtisas Merkezi Eğitim Görevlisi Eşref GÖRGÜLÜ, hafız öğrenciler ve çok sayıda davetliler katıldı.

Öğrencilerin okudukları Kur’anı Kerim, ezan ve birbirinden güzel ilahiler büyük beğeni topladı.

İftarda ayrıca Bangladeş’li kâri Ahmet YUSUF tarafından Kur’an ziyafeti sunuldu.

İl Müftümüz Bekir GEREK ve Odunpazarı İlçe Müftüsü Burhan ÇAKIR tarafından yapılan konuşmada Bölge Yatılı Hafızlık Kur’an Kursunun yapımında emeği geçen ve iftar programına katılan katılımcılara teşekkür ettiler.

Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı İdris BOZKURT yapmış olduğu konuşmada; Diyanet İşleri Başkanlığı’nca illerde özel irşat programı tertip edildiğini belirterek Kur’an ayında Kur’an hafızları ile buluşmak büyük bir bahtiyarlık diyerek hafızlık yapan öğrencileri tebrik etti.