16.01.2020

Camiyi Seviyoruz Namazla Buluşuyoruz Projesi

Diyanet İşleri Başkanlığımızın 'Camiyi Seviyoruz Namazla Buluşuyoruz' Projesi  ilçemizdeki tüm camilerimizde ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizin katılımlarıyla gerçekleştirilecektir.

Bu itibarla 18.01.2020 ile 01.02.2020 tarihleri arasında icra edilecek etkinliğimizde;

1 - Sabah namazına gelen öğrencimiz 25 puan,

2 - Öğle namazına gelen öğrencimiz 15 puan,

3 - İkindi namazına gelen öğrencimiz 15 puan,

4 - Akşam namazına gelen öğrencimiz 15 puan,

5 - Yatsı namzına gelen öğrencimiz 25 puan alacaktır.

Ayrıca öğrencilerimiz kendilerine öğretilen surelerden, verdikleri herbir sure için 50 puan alacaklardır.

01.02.2020 Cumartesi günü yatsı namazı sonrası öğrencilerimiz aldıkları puanlara göre sıralanacaklar. İlkokul ve ortaokul öğrencilerimiz ayrı kategoride bulunmak üzere, her camimizde en çok puan alan öğrencimiz 1. olacaktır. 2. ve 3. öğrencilerimizde yapılan puanlamaya göre belirlenecektir. İlçe birincimiz, ikincimiz, üçüncümüz ise camilerde birinci olan öğrencilerimiz arasından seçilecek, en çok puan alandan az puan alana doğru yapılan sıralamaya göre belirlenecektir. Eşitlik olması durumunda doğum tarihleri dikkate alınacaktır.

Her camimiz kendi imkanları ölçüsünde 1., 2. ve 3. olan öğrencilerimize hediye takdim edeceklerdir. İlçe birincimize 200 TL, ikincimize 150TL ve üçüncümüze 100 TL para ödülü ilçe müftülüğü vakıf şubemizce verilecektir.

Tüm ilgililer saygıyla ilan olunur.