11.07.2018

SORULARI BİLİYORUM İSTANBUL'U GEZİYORUM

Diyanet İşleri Başkanlığı Gençlik Faaliyetleri çerçevesinde Çifteler İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünü Uhdesinde öğrencilerimizin dini, milli, kültürel ve sosyal birikimlerini artırtmak gayesi ile “Soruları Biliyorum İstanbul’u Geziyorum” projesi kapsamında D.İ.B.lığı yayınlarından Dinim İslam adlı Kitaptan İlçemiz Ortaokul ve Liselerinin tamamından 340 öğrencinin katılımıyla Bilgi yarışması düzenlenmiştir. Dereceye giren Ortaokuldan 11, Liselerden 11 öğrenci olmak üzere toplamda 22 öğrencinin katıldığı 11-12-13 Mayıs 2018 tarihlerinde İstanbul Gezisi düzenlenmiştir. İstanbul da Eyyüp Sultan Camii, Panorama 1453, MinyaTürk, Sultan Ahmet Camii, Yeraltı Sarnıcı, Boğaz Turu ve Çamlıca Camii ziyaret edilmiştir. Gezimize Çifteler Belediyesi, İstanbul Müftülüğü, Eyüp İlçe Müftülüğü ve Üsküdar İlçe Müftülüğünün katkıları bulunmuştur.