10.10.2018

ÇİFTELER İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI

02.10.2018 Salı günü saat 10:00’da Belediye Kültür Evinde Çifteler ve Mahmudiye Müftülükleri tarafından düzenlenen 2018 Yılı Camiler ve Din Görevlileri haftası münasebetiyle , İl Müftü Yrd. İbrahim ÇAYIR tarafından “Camiler ve Din Hizmetine Adanmış Ömürler” konulu konferans verilmiştir.

Konferans bitiminde 2018 Yılı Yaz Kur’an Kursları Kur’an-ı Kerim İl Birincisi Melek KUŞÇU’ya, Yunus Emre Camii İmam-Hatibi İdiris CAN’a, başarılarından dolayı Pazaryeri Camii İmam-Hatibi Hüseyin ALTIN’a, Çifçi Mah. 2 nolu Dernek Bşk. Hüseyin EVLİCE’ye, İmam-Hatip Salih KOCA’ya, Yeni Mah. Camii Dernek Bşk. Mesut ERCAN’a İmam-Hatip Mehmet YILDIZ’a, Emekli Din Görevlisi Hasan BÜYÜK’e ve Yeşil Camii Dernek Bşk. Bayram KAZANKAYA’ya  Cami ve Din Hizmetlerine katkılarından dolayı ödül takdim edilmiştir.

03.10.2018 Çarşamba günü Resmi kurumlar ziyaret edildikten sonra İlçemiz Devlet Hastanesi Baş Hekimi Kemal BALİBAŞA makamında ziyaret edilip, hastanede yatan bütün hastaların odalarına gidilerek hususi şifa dilek ve temennilerinde bulunuldu.

05.10.2018 Cuma günü sabah namazından sonra Çarşı Camiinde hafta münasebetiyle Cami-Çocuk Buluşması yapılmıştır. Ayrıca; saat 11:00’de Sakarya Camii’nde hafta münasebetiyle çocuklara cami kültürü hakkında bilgi verilip, uygulamalı ezan, kamet, ilahi ve namaz tatbikatı yaptırıldı.