29.03.2019

ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ PROGRAMI

İlçemizin Gümüşkonak Mahallesinde, 18 Mart Çanakkale şehitleri ve tüm şehitler için, mahalle halkı tarafından  Mevlid-i Şerif okutuldu.

Cuma namazı öncesi Gümüşkonak Yunus Emre Cami’inde başlayan Mevlid-i Şerif’de Kur’an-ı Kerim tilaveti, kasideler ve ilahiler okundu.İlçe Müftüsü Ali GÜLER tarafından; günün anlam ve önemine binaen vaaz edildi.Vaazın ardından  18 Mart Çanakkale şehitleri ve tüm şehitlerimiz ve Yeni Zelanda'da şehit edilen müslümanlar için eller semaya kalktı.

Mevlid-i Şerif’e İlçe Kaymakamımız Sayın Ömer Övünç KOŞANSU, İlçe Emniyet Müdürü Kemal AÇIK, İlçe Jandarma Komutanı J.Asb.Kd.Üçvş. Güngör ÇİL ,İlçe Milli Eğitim Müdürü Hikmet KARA, İlçe Müftüsü Ali GÜLER ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Mevlid-i Şerif’in ardından protokol ve vatandaşlar Cuma namazını birlikte kıldılar.

Cuma Namazından sonra halkımıza pilav ikram edildi...