16.07.2019

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında İlçe Müftülüğümüz tarafından hazırlanan programımız başta Sayın Kaymakamımız Koray ÇELİK,Belediye Başkanı Menderes DURGUT,daire amirleri, programa konuşmacı olarak davet edilen Hakka Hizmet Vakfı Başkanı Ali Rıza ÖZTÜRK hocamızın ve ilçe halkımızın katılımıyla gerçekleştirilmiştir.İlçe Müftülüğümüzce yapılan programda Yaz Kur'an Kursu öğrencilerimiz Kur'an-ı Kerim tilaveti, hadis şerif okumaları ve şiir dinletisinde bulundular. Müftülüğümüzde görev yapan din gönüllüsü hocalarımız da halkımıza ilahi ve kaside dinletisi sundular. Akabinde Ali Rıza ÖZTÜRK hocamız günün anlam ve önemini belirten konuşmalarını yaptılar.Programımız İlçe Müftü Vekilimiz Mustafa TINMAZ hocamızın yaptığı dua ile sona erdi.