Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Eskişehir Han Müftülüğü ve Vakfımız şube görevli ve gönüllüleri ile birlikte hayırseverlerimizin emaneti olan gıda ve alışveriş kartlarını ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdık.
Detay

İlçe Müftülüğümüzce online olarak yapılan Gençlerle Söyleşi ve Ödüllü Bilgi Yarışması kapsamında İlçe Müftümüz Hüseyin Fatih BİLGİÇ tarafından gençlerimize teşvik ödülleri dağıtıldı.
Detay

Gençlere yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında ortaokul öğrencileri için düzenlenen ödüllü bilgi yarışması kapsamında İlçe Müftümüz Sayın Hüseyin Fatih BİLGİÇ tarafından öğrencilerimize Teşvik Ödülleri verildi.
Detay

Yaşlılar Haftası münasebetiyle İlçe Müftümüz Hüseyin Fatih BİLGİÇ ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Emre UÇAR tarafından ilçemizde bulunan yaşlılara yönelik ziyaretler gerçekleştirdi.
Detay

"Cami Buluşturur Bizi" Diyanet İşleri Başkanlığımızca, çalışma hayatı yoğunluğu içerisinde dini eğitime vakit bulamayan kardeşlerimiz için başlatılan, "Camilerde Kuran Öğretimi Programı" na katılmaya tüm kardeşlerimizi bekliyoruz.