14.11.2019

MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI KONFERANS PROGRAMI

14 Kasım 2019 Perşembe

İlçe Müftülüğümüz tarafından İnönü Belediyesi Çok Amaçlı Salonunda Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle "Peygamberimiz ve Aile " konulu konferans düzenlendi.  Programa, Kaymakamımız Sn. Burak ÇİMŞİR, Belediye Başkanımız Kadir BOZKURT, Kamu Kurum ve Kuruluşlarımızın Daire Amirleri ve halkımız katıldı.

İlçemiz Yenice Mahalle Camii İmam-Hatibi Ramazan KESKİN' in Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, İlçe Müftümüz Şenol ŞAHİN tarafından yapılan açılış konuşması ve Din Görevlilerimizden oluşan İlahi Ekibinin söylediği birbirinden güzel ilahilerle devam etti. Mahmudiye İlçe Müftüsü Erdoğan ASLANTAŞ' ın sunumu ile Peygamber Efendimizin (SAV) hayatında aile modeli ve rolü, zamanımızda aile içi iletişim problemleri, Asr-ı Saadetten günümüze Aile konularının geniş olarak işlendiği konferansın sonunda konuşmacı olarak İlçemize teşrif eden Mahmudiye İlçe Müftüsü Erdoğan ASLANTAŞ'a Sayın Kaymakamımız teşekkür ederek çiçek takdim etti.