22.11.2019

MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI KONFERANS PROGRAMI

Mevlid-i Nebi Haftası Münasebetiyle Belediye Düğün Salonunda 15 Kasım 2019 Cuma günü saat:14:00'de "Peygamberimiz ve Aile " konulu konferans düzenlendi.  Programa, Kaymakamımız Sn. Salih SAK, Belediye Başkanımız İshak GÜNDOĞAN, Kamu Kurum ve Kuruluşlarımızın Daire Amirleri ve halkımız katıldı.

Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşıyla başladı. Yeni Mahalle Camii İmam-Hatibi İsmail KILIÇ' in Kur'an-ı Kerim tilavetinden sonra İlçe Müftümüz Erdoğan ASLANTAŞ tarafından yapılan açılış konuşması ve sinevizyon gösterisinin ardından İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin  söylediği birbirinden güzel ilahilerle devam etti. Çifteler İlçe Müftüsü Cihan EKER'in sunumu ile Peygamber Efendimizin (SAV) hayatında aile modeli ve rolü, zamanımızda aile içi iletişim problemleri konularının geniş olarak işlendiği konferansın sonunda konuşmacı olarak İlçemize teşrif eden Çifteler İlçe Müftüsü Cihan EKER'e Sayın Kaymakamımız teşekkür ederek çiçek takdim etti.