26.04.2017

NİSAN AYI PERSONEL TOPLANTISI YAPILDI

Odunpazarı Müftülüğü 2017 yılı Nisan ayı Personel toplantısı İmam Hatip ve Müezzin Kayyımlara yönelik 25 Nisan 2017 Salı günü 09.30'da, Kur’an Kursu Öğreticilerine yönelik ise 14.30’da Çankaya Mahallesindeki Merkez Bölge Yatılı Kur’an Kursu Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Odunpazarı Müftümüz Burhan ÇAKIR, Vaiz Necati ERDAĞLI, Murakıp İsmail DOĞDU, Daire Personelimiz ve Din Görevlilerimizin katıldığı toplantı Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başladı. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından 17-22 Nisan tarihlerinde kutlanan, dolu dolu, güzel, coşkulu ve heyecanlı bir şekilde icra ettiğimiz ve halkımızdan olumlu tepkiler alan Kutlu Doğum Haftası boyunca yapılan program ve etkinliklerden dolayı Din görevlilerimize göstermiş oldukları, ilgi, alaka ve çalışmalarından dolayı teşekkür eden Burhan ÇAKIR; “Hep birlikte başarılı, Peygamber efendimizi daha fazla anlatma fırsatı bulduğumuz bir haftayı icra ettik. Halkımızdan olumlu tepkiler aldık. Odunpazarı Müftülüğü olarak bir farkındalık oluşturduk. Çalışmalarınızdan ve katkılarınızdan dolayı sizlere ve tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra Kutlu Doğum Haftası süresince yapılan çalışma ve etkinlikler hakkında değerlendirme mahiyetinde görüş alıverişinde bulunuldu. Kutlu Doğum Haftası artısı eksisi ile değerlendirildi. 2018 Yılı Kutlu Doğum Haftasında yapılabilecek etkinliklerle ilgili de fikir alışverişinde bulunuldu.

Her ay olduğu gibi bu ayda tefsir ve meal ile ilgili belirlenen konular ve ayetler hakkında Din Görevlilerimiz tarafından sunum gerçekleştirildi ve görüş bildirildi. Dini meselelerde, genel işleyişle ve mesleki anlamda görev ve sorumluluklarla ilgili karşılıklı görüş alışverişinin ardından Müftümüzün görevlilerimize başarı dilek ve temennisi ile toplantı sona erdi.