19.06.2017

MERKEZ BÖLGE YATILI ERKEK KUR’AN KURSUMUZDA İFTAR VERİLDİ

ÇANKAYA MAHALLESİ MERKEZ BÖLGE YATILI ERKEK KUR’AN KURSUMUZDA İFTAR VERİLDİ

2017 Yılı Şubat ayı itibariyle inşaatı tamamlanıp hizmete giren ve Hafız adaylarını yetiştirmeye başlayan Merkez Bölge Yatılı Erkek Kur’an Kursumuzda Yardımda bulunan hayırseverlerin katılımıyla iftar tertip edildi.

İftar Programına Odunpazarı Kaymakamı Cemal ŞAHİN, İl Müftüsü Bekir GEREK, Osmangazi Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Hüseyin AYDIN, mülki amirler, daire personelimiz ve 300’e yakın davetli katıldı.

İftardan önce davetlilere Ney eşliğinde ilahiler söylendi ve Hafız adayı öğrencilerimiz tarafından Kur’an-ı Kerim tilavetleri gerçekleştirildi. Müftümüz Burhan ÇAKIR’ın hoş geldiniz konuşmasından sonra İftar yemeğine geçildi. İftardan sonra ise Kursumuzun mescidinde akşam namazı ve teravih namazı davetlilerle beraber kılındı.

İftara teşrif eden davetliler de İnşaat halindeyken yapılan yardımlardan sonra Kursun son halini görmekten ve içerisinde iftara katılmaktan çok memnun oldular ve Kursu gezme fırsatı buldular. Kim davetlilerin hayranlığı ise dikkatlerden kaçmadı ve hayranlıklarını gizleyemediler. Bazı davetliler ise Kursun bu kadar 5 yıldızlı lüksünde her şeyin düşünüldüğü bir kurs olabileceğini tahmin etmemiştik dediler ve yaptıkları yardımların boşa gitmediği, muhteşem bir eserin ortaya çıktığını ifade ederek şimdi tekrardan yardım yapacaklarını söylediler.