18.06.2017

ESPARK AVM’DE 4-6 YAŞ GURUBU YILSONU SERGİSİ AÇlLDI

4-6 YAŞ GRUBU ÖĞRENCİLERİMİZDEN ESPARK AVM’DE YILSONU SERGİSİ AÇILDI

Odunpazarı Müftülüğü 4-6 Yaş Grubu Öğrencilerimiz tarafından Yılsonu Sergisi Espark Avm’de Açıldı.

4-6 Yaş grubu öğrenciler tarafından hazırlanan resim, maket, fotoğraf ve çeşitli materyallerin sergilendiği Yılsonu sergisi ESPARK AVM’de 3 gün süreyle devam etti. 16 Haziran Cuma günü açılan ve üç gün süren serginin açılışı Diyanet İşleri Başkan Yardımcımız Dr. Yüksel SALMAN, İl Müftümüz Bekir GEREK ve İlçe Müftümüz Burhan ÇAKIR tarafından yapıldı. Minik çocuklar tarafından hoş geldiniz pankartı ile karşılanan Yüksel Salman ve Müftülerimiz çocuklarla birlikte kurdele keserek serginin açılışını yaptı. Daha sonra Başkan yardımcımız anı defterine sergiye dair memnuiyetini ve günün anısını yazdı.

Alışveriş merkezini gezenler tarafından da ilgiyle gezilen sergi üç gün sürdü ve yoğun ilgi gördü. Sergiyi gezen çocuklara ise Osmanlı şekeri ikram edildi.