10.07.2017

2017 YILI YAZ KUR’AN KURSLARI ÖĞRENCİLERİ ARASI FUTBOL ŞÖLENİ BAŞLADI

Odunpazarı İlçe Müftülüğü Yaz Kur’an Kursları öğrenciler arası Halı Saha Futbol Turnuvası 10 Temmuz 2017 Pazartesi günü saat 17.50’de Yenikent Mahallesi Es Planet Spor Tesisleri Halı Saha’sında başladı. Erenköy Fatih Camii ile Erenköy Muradiye Camii arasında oynan ilk maç Müftümüz Burhan ÇAKIR’ın başlama vuruşu ile başladı.

Her Yıl ortalama 8 bin öğrencinin öğrenim gördüğü, Bu yılda yaklaşık 10 bin öğrencinin öğrenim gördüğü Müftülüğümüz Yaz Kur’an Kurslarında ilgiyi artırmak, eğitim gören öğrenciler arası kaynaşmayı sağlamak amacıyla bu yıl 13. sü düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvasına 16 takım katılırken, Yaz Kur’an Kursları sonunda gerçekleşecek final maçı ve kupa töreni ile de program sona erecek.

Müftümüz Burhan ÇAKIR’da; “Bu yıl 360 Kursumuzda yaklaşık 10 bin öğrencinin öğrenim gördüğü 2017 yılı Yaz Kur’an Kurslarımızda geleneksel hale gelen Yaz Kur’an Kursu Öğrencileri arası Futbol Turnuvasına bugün başlangıç veriyoruz. Öğrencilerin Yaz Kur’an Kurslarımıza ilgisini artırmak ve öğrenciler arası kaynaşmayı sağlamak amacıyla başlattığımız Futbol turnuvasının hayırlı olmasını diliyorum. Turnuvaya katılan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum, maçların kardeşlik, birlik beraberlik içerisinde, centilmence geçmesini temenni ediyorum. Futbol turnuvasının hazırlanmasında emeği geçen arkadaşlara da teşekkür ediyorum” dedi.

Turnuvaya ise ilgi oldukça yoğundu. Gerek seyirci gerekse oyuncu olarak katılan öğrenciler ve velileri de böyle güzel organizasyonların düzenlenmesinden duydukları mutluluğu ifade ettiler.

10 Temmuz Pazartesi günü gerçekleşen maçlar ve sonuçları;

Erenköy Muradiye Camii: 2          Erenköy Fatih Camii:3