19.01.2018

4-6 YAŞ KUR’AN KURSLARINDA KARNE HEYECANI

Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde okuyan yaklaşık 18 milyon öğrenci, bugün karne alarak yarıyıl tatiline başlayacak olmanın heyecanını yaşıyor. Yarıyıl tatiline girecek olan 4-6 Yaş Kur’an Kursularımızda okuyan öğrencilerimizde de bugün karne heyecanı vardı. Müftümüz Burhan ÇAKIR da Okul öncesi 1 milyon 466 bin 409 öğrenci arasında 150 öğrencisi ile yerini alan Çankaya Yunusemre 4-6 yaş Kur’an Kursumuzdaki miniklerin karne heyecanına ortak oldu. Çok sevinçli oldukları görünen ama kısa süreliğine de olsa kurstan ayrılmalarının üzüntüsünü taşıyan minikler karnelerini tek tek Müftü amcalarından aldılar.

Müftümüz Burhan ÇAKIR’da öğrencileri teker teker tebrik etti, iyi tatiller diledi. Öğrenci velilerine de Kursumuzu tercih etmelerinden dolayı teşekkür etti. Öğreticilerimizi de başarılarından dolayı kutladı.

4-6 YAŞ KURSLARIMIZDA TOPLAM 400 ÖĞRENCİ EĞİTİM ALDI

Odunpazarı Müftülüğü olarak bir derslikte açtığımız 4-6 yaş kurslarımız bugün itibariyle 22 derslikte devam ediyor. İlk zamanlarda başlanılan eğitimde 15 öğrenci ile başlarken bugün itibariyle 400 öğrenci eğitim almakta, gelişimlerine katkı sağlayan temel eğitimlerinin yanında dini bilgileri, Kur’an-ı Kerimi okumayı ve duaları da öğrenmektedirler. Velilerimize Kurslarımıza gösterdikleri teveccühten ve güvenlerinden dolayı teşekkür ederiz.